Network & IT Monitoring

Netwerk & systeembeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Periodiek onderhoud van het bedrijfsnetwerk is daarom erg belangrijk. . Bij Input zorgen we ervoor dat u altijd kunt rekenen op uw automatisering met een goed en betrouwbaar systeembeheer van uw netwerk en dat oponthoud door storingen zoveel mogelijk wordt uitgesloten.

Voorkom storingen in het netwerk

Zijn er defecten of storingen in het netwerk of de systemen, dan hindert dat de continu├»teit van uw organisatie. En dat kan uw bedrijf geld kosten. Bijvoorbeeld doordat klanten niet kunnen inloggen of uw medewerkers niet effici├źnt hun werk kunnen uitvoeren. Met goed systeembeheer voorkomt u defecten en worden storingen in uw netwerk snel opgelost. Dat scheelt u niet alleen geld maar ook veel tijd en ergernis.

Systeembeheer voor bedrijven

Input regelt het systeembeheer voor veel bedrijven, van klein tot groot maar altijd op de meest slimme manier. Elke organisatie stelt immers andere eisen aan het netwerk en de systemen en daar houden wij rekening mee.

Proactief en remote systeembeheer

Voor onze klanten werken we met een proactief en remote systeembeheer waardoor we vaak al eerder dan de klant zelf weten dat iets niet goed functioneert. Zo kunnen we direct en voordat de problemen echt ontstaan al werken aan de oplossing.

Systeembeheerder op afstand

Heeft u geen eigen systeembeheerder dan zijn wij uw systeembeheerder op afstand. Vanuit ons kantoor nemen wij alle taken over die een beheerder normaal gesproken uitvoert en als het nodig is komen we langs op uw locatie. Via Managed Services nemen wij de benodigde processen over en beheren het systeem. Dit systeem werkt preventief en is geheel transparant zodat altijd duidelijk is wat er gebeurt. En groeit uw netwerk, dan groeit dit systeem mee zodat de dienstverlening op maat blijft. Heeft u vragen dan staat onze ICT support voor u klaar.

Eens praten met een deskundige systeembeheerder?

Als beheerder van uw systemen en netwerk werken wij proactief en op afstand hard aan het continu laten functioneren van de ICT automatisering in uw bedrijf en het voorkomen van problemen. En in het geval dat er toch storingen optreden weet u dat een deskundige systeembeheerder direct voor u klaar staat.

We komen graag met u in contact, bel of mail ons om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden en oplossingen.

Design by We Cre8 It