Network Security

IT & security audits

Uw IT Infrastructuur

Uw IT omgeving werkt 24/7, maar is die zo veilig als u denkt? Werd er genoeg aan beveiliging gedacht? Op deze vragen kunnen wij u een duidelijk antwoord geven en helpen om de infrastructuur niet alleen performant te houden, maar ook veilig!

Audit

Met de komst van de GDPR (General Data Protection Regulation) is er een groeiend bewustzijn bij ondernemingen omtrent informatiebeveiliging en willen meer en meer bedrijven nagaan of hun IT beveiliging wel nog veilig genoeg is.
Input beschikt hiervoor over uiterst bekwame en gecertificeerde security specialisten, die in alle objectiviteit, een security audit kunnen uitvoeren. Zowel uw ICT netwerk, bijhorende applicaties en de manier waarop uw organisatie met gegevens omgaat, worden getest op beveiligingslekken.

Duidelijkheid

Anders dan traditionele audits, ontvangt u een rapport met met de gevonden kwetsbaarheden en bijhorende oplossingen.
Deze worden met u besproken zodat u een volledig overzicht hebt van de huidige situatie en de mogelijke risico’s voor uw onderneming.

Onze Expertise

De audits worden uitgevoerd door gecertificeerde personen, CEH (Certified Ethical Hacker) en CISSP (Certified Information Systems Security Professional)

Na deze algemene screening wordt duidelijk waar er blinde vlekken zitten, waar er gevaren schuilen en wat er zich in het ergste geval kan voordoen.

Wilt u een audit uit laten voeren?

Input heeft ruime ervaring met het uitvoeren van en adviseren over Security Audits en kan u en uw organisatie ondersteunen bij het uitvoeren ervan of deze voor u uitvoeren.

In een algemene ICT-audit voeren wij in een kort tijdsbestek een deskundig, onpartijdig en onafhankelijk onderzoek uit. Zo houden wij uw organisatie een spiegel voor op het gebied van automatisering en bieden we u de instrumenten voor betere prestaties

We komen graag met u in contact, bel of mail ons om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden en oplossingen.

Design by We Cre8 It