Security Audit

Ethical Hacking

Wat is een Ethical Hacker?

Een Ethical Hacker is een beveiligingsspecialist die met voorafgaande toestemming, dus op legitieme wijze, probeert netwerken en computersystemen binnen te dringen met behulp van dezelfde methoden, kennis en instrumenten als een hacker.

Waarom een Pentest/hacktest uitvoeren?

 Een Pentest vindt om legitieme redenen plaats, met toestemming van de eigenaren van de systemen die gecontroleerd worden, met als doel de systemen juist beter te beveiligen.
Het doel van een Pentest is om inzicht te krijgen in de risico’s en kwetsbaarheden van het onderzochte systeem en om verbeteringen te definiëren voor de beveiliging -met andere woorden, de risico’s en kwetsbaarheden te bestrijden.

Input en hacktesten

Input heeft goede kennis van en gedegen ervaring met het uitvoeren van Pentesten. Aangezien doorgaans een bedrijf zelf vaak niet over de noodzakelijk expertise en/of tijd beschikt om zelf een Pentest uit te voeren wordt deze daarom vaak uitbesteed en Input is daarvoor de juiste partner. Met deze informatie wil Input u als opdrachtgever inhoudelijke hulp geven alsmede illustreren hoe een Pentesttraject (overzicht van het traject) kan verlopen.

Wilt u een pen- hacktest laten voeren?

Input biedt experts die op korte termijn, professioneel, duidelijke en betaalbare penetratietesten kunnen uitvoeren.
Input adviseert uw bedrijf graag over de kwaliteit van uw ICT. Hierbij kunt u denken aan onder andere betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit. Een investering die zichzelf terugverdient.
We komen graag met u in contact, bel of mail ons om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden en oplossingen.

Design by We Cre8 It